Idag var det en härlig dag. Hade det här utvecklingssamtalet idag vid kl 08.30 och det höll på i 2 h o 45 minuter. Jag veeet, länge! Men det blir så ibland då man börjar prata om annat och så. Fick veta en massa bra, som jag tidigare funderat på. Plus att jag fick höra av chefen att ”Om du slutar tror jag det skulle bli en tomrum, man skulle sakna dig. Ett sånt stort intryck har du gjort!” Jag blev så glad då jag hörde det :)

Efter vi jobbat klart så for vi ut och åt. Jag, Marre, Anita o Lena. Riktigt trevligt!

Just nu så sitter jag här o skriver. Om någon timme ska pappa hämta mig, sen ska jag bo på Rödäng över helgen. Det ska bli trevligt att umgås med dem lite :)

Och dessutom ska jag till Marlene ikväll och dricka vin och snacka massa skit med tjejerna :D

Jag saknar dig älskling!!!

Ha en bra helg allihopa! :)

Jag och brudarna ;) sommaren 2006

Johanna Åström