LEEEEDIG IDAG. WOHO! :D Ändå vaknade jag tidigt imorse, gick inte upp förrän 8.15 dock… men så blir det då man går och lägger sig tidigt. Idag ska jag på strömpilen med Malin, sen ikväll mysa med Mallan. Det ska bli jättetrevligt :) Någonstans däremellan ska jag givetvis göra någon nytta här hemma förstås!

Får se om jag spenderar några pengar med Malin på ”pilen” ;) Det brukar ju tyvärr bli så om jag känner mig själv rätt. Längesen vi var där tillsammans gumman! ellerhur?

Uppdatering. Vi var på strömpilen som sagt. och det blev en hel del köpt! Ett rosa band, en rosa bandet tröja (snygg som jag nog kommer träna i eller så), mössa och lite annat krafs på H&m. Sen åt vi lunch/middag på NK, supermysigt! :)

Jobbar imorgon, så det blir nog inte så sent ikväll. Ska upp 5 imorgon, börjar 05.30 :( Men det ska bli trevligt att bara surra och inte göra någonting med Mallan. Det var ju så längesen!

Sen får vi se om vi kanske hälsar på Julia en sväng och säger hej, hon har inflyttningsfest här på området jag bor på, så det är ju nära dit. Bara för o kolla hur hon bor och så. :)

Jag idag :P                                                      T-shirten (rosa bandet)

Johanna Åström