Yeyy, äntligen är jobbhelgen bortstökad. Känns bra! Gått upp 05.00 nu i 2 dagar, man blir lite mör.

Igår på dagen följde jag med på UIK matchen, de vann över Bälinge med 11-1!! (överlägset alltså). Sen på kvällen hade jag och älsklingen en myskväll med god mat. Jag sov tidigt, har aldrig lagt mig så tidigt faktiskt… kl 21. Haha, Tobias tyckte jag var tråkig, (på en lördag o allt)! Jag kände mig tråkig, men otroligt trött också :)

Nu ska jag strax bege mig till Julia (numera granne) och fika. Ska bli najsigt :D

Kram på er!!

Uppdatering. Tittade på reprisen av Desperate housewifes idag kl 16.20. Skandal!! Typ första gången någonsin som jag ser reprisen, jag brukar ju alltid se ”originalet” först. Haha, men det gick bara bra! Som ni nog märkt är jag beroende av den serien. Desperate housewifes och Heroes :D Sjukt bra serier!

Johanna Åström