Haha… idag var det en rolig dag. Ett ställe jag & Marre städade på var jättesnälla. En äldre man ropade till oss då vi hade klivit ur bilen att ”Det är massa schampo och grejer där inne, det är bara att ta det ni vill!” Vi sa tack… gick mot dörren med snabba steg. Vi hittade lite grejer där ändå. Främst Marre!! Haha.
Vi stoppade ner dem i en svart säck ( Haha, eller snarare… Marre gjorde det. Jag skyller det mesta på henne :P )

Vi gick ut mot bilen, Marre hade säcken över axeln (ungefär som tomten håller i sin säck.) Mannen kom fram och frågade om det fanns något att ha, jag svarade ”Ja, det gjorde det” och skrattade lite… haha, undrar om han såg säcken Marre bar!! Vi tackade iallafall så mycket för att vi fick ta :) haha. Lite kul.

Kom nyss hem från träningen…. less som bara den!! tänkte ge upp och fara hem för jag var så trött. Men nu har jag tränat och jag känner mig duktig! Nu blir det mat snart och sen en powernap, efter det kommer Malin – med ny hårfärg & frisyr – spännande!! :D

httpv://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM

Haha, så söta ungar!

Johanna Åström