Hej everybody!

Uppdatering om vad jag gjort de senaste dagarna ;)

Fredag: var en ledsam dag, vi var på älsklingen’s mormors begravning. Väldigt fin var den. Sen hängde vi mest och tog det lugnt efter en jobbig dag, hemma hos svärmor.

Lördag: Plugg, plugg plugg hela dagen i princip, utom en liten promenad där någon gång emellan allt plugg. Sen vid 17 fick jag skjuts
till Malin, som hade inflyttningsfest. Bland annat: Anna, Sanna, Elle och hennes karl Emil var där, riktigt trevligt! Blev utgång på Allstar sen. Snälla människor skjutsade sen hem mig, tack igen :)

Söndag: Skapligt fräsch, iaf om man jämför med hur de andra mådde dagen efter, som jag la märke till via FB… ;) Jag pluggade en stor del av dagen, sen begav jag och älskling oss till strömpilen, shopping till honom och sen storhandling på Maxi, så mysigt det är, speciellt då det är så sällan det blir av att vi handlar tillsammans nuförtiden! <3 Sen hem för mer plugg. Matlagning och mysa i soffan, till bland annat bästa solsidan :) Såg sen film, en klassiker, ingen mindre än ”Mrs Doubtfire:D

Måndag: Tapetseringen av vår hall startades kl. 07.00. Jag begav mig till mina föräldrar för att i lugn och ro plugga där under dagen från 09-20.

Idag så gjorde jag provet från 09-12. Får hoppas på det bästa! Var längesen man var så nervös som jag var idag… efteråt så begav jag mig till Sushibar och åt en liten sushi, mmm!! Var så längesen jag åt färsk sushi, så jag njöt av maten! Dock utan sällskap :(
Efter det satt jag på biblioteket och läste första kapitlet till den nya kursen. Sen promenix hem i det underbart vackra vädret :D Och en 30-minuters pratstund med Anna också, trevligt! Då jag kom hem så var tapetseringen klar!! Wiii. Det blev stor skillnad, riktigt bra :)

Johanna Åström