Då var provet avklarat, puhh. Så skönt! Äntligen kan man njuta av helgen!
Jag hoppas på VG, men blir glad om jag får G :)
Det var som sagt så himla mkt formler… = inte min grej.

Imorse då jag skulle till bussen, så gick det knappt att ta sig fram, det var så oplogat. Det snöade och hade snöat så mycket inatt. Så nu är vi tillbaka till vinterlandet….. inte våren som man varit så glad över nu då solen har visat sig och bara gator – men icket… det brukar ju bli några bakslag innan våren kommer. Nu får vi hoppas på sista gången vaa!! Efter provet, så åt jag lunch tillsammans med älskling och Fredrik.

Sen handlade jag inför kvällen och tog bussen hem. Vi körde förbi en tankbil som hade kört av vägen och låg på sidan. En bärgningsbil höll på att försöka dra upp den. Det är livsfarligt att vara ute på vägarna nu, det är så halt. Till och med att gå är farligt nu…. hm.

Men jag ska riskerade det nu och gick en promenad och hälsade på Sara och Hannes, mycket trevligt :)
Nu ska jag laga mat och bara ta det lugnt tillsammans med <3

Johanna Åström