Fick ett sms imorse av Nikolina då hon bjöd med mig på en lunch för halva priset av den ordinarie summan: 30 kr.
Mycket trevligt matsällskap. Samt vilket underbart matställe. Café Göteborg är verkligen att rekommendera: Bra pris (mycket mat för pengarna), fräsch mat, men också generellt ett ”nytänk” gällande maten, hög service.  Gå dit! Jag lär gå dit fler gånger, tack för introduktionen! ;)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag begav mig sen till biblioteket och läste efteråt. Något som fick mig att fundera. Om man ska låna toaletten där, så kostar det 5 kronor. (Antingen en femma eller summan i lösa enkronor) HUR många har egentligen det på fickan i nutid?? Alternativet är att gå och växla, men snacka om krångel. Allt betalas i dagens moderna tid i princip bara med kreditkort. Borde inte toaletter gå att betala med kreditkort, eller ännu bättre vara gratis!!!
Är jag ensam om att tycka det?

Gällande tråkigheter, så gäller det att inte måla fan på väggen, utan försöka göra det bästa av det hela!! För det blir inte bättre för att man ser allt det dåliga… ”Don’t worry be happy, don’t worry be happy!”


Nu skryter jag lite *förlåååååt* Fick idag besked om slutprov :D Jag har VG i 5 av 6 möjliga ämnen. Blir dock glad om jag klarar den sista kursen – rättskunskapen. Ikväll blir det mys hos Malin, tänkte ta en härlig cykeltur till henne hade jag tänkt! :)

Johanna Åström