Under lördagen så höll jag/vi  mest på och grejjade på här hemma. Jag bytte bland annat gardiner till höstgardiner, tvättade och gjorde ett örhängesarrangemang som jag sett att Lotta gjort. Otroligt smart, då har man alla hängen upphändga istället för i en låda eller dylikt, där alla sitter ihop som ett enda tjorv :-P Måste iaf säga att jag hade mkt färre ”hängbara” örhängen än vad jag trodde….  :-)

Josef hade bjudit ner oss på stan för att stödja utsatta barn och vuxna. Det var ett arrangemang där nere, så vi blev där nere någon timme. Jag kände mig lite risig, men såklart for vi ner på stan för att stödja, samt för att träffa Josef .. :-)

Sedan så hade vi middagsbjudning där våra vänner Erik och Mallan kom och åt  middag , samt att vi såg  på film hos oss. Det var mycket trevligt! :)


Idag blir det lugnt. Förkylningen har blivit sämre tyvärr… Aja, HA EN TREVLIG SÖNDAG! :-)

Johanna Åström