Hej fina läsare!! ;)

Onsdag - Dagen började med ett besök hos tandläkaren. Jag har haft problem i 2 månader på högra sidan tanden längst in på nedre tandraden. Har varit inne ett par gånger och de har aldrig kunnat hjälpa mig fullt ut. De har sagt att vänta, med tiden blir det bättre osv… men det har ju då inte blivit det. Det blev en provisorisk lösning som ska lugna tanden fram till den 25:e, då jag ska tillbaka och de ska lägga ”rätta” fyllningen. Jag klagar inte, för nu har jag inga ilningar eller smärta då jag tuggar på den sidan nu tills dess, wiii!!! sån lycka ;)

Körde sen förbi mina fina föräldrar <3 och satt där och pluggade, tills det var dags att bege mig mot stan.

Jag mötte upp Marre (min former workingbuddy) och vi åt middag ihop, mycket trevligt att träffa henne. Från att vara van att träffas varje dag på jobbet till i princip aldrig är ett stort steg, Efter att hon åkte hem, använde jag presentkortet jag fick av storebror i Sthlm med familj, tack! Och köpte mig en jättefin sjal och ett par örhängen som jag ska ha på lördag, at the party.

The sjal and me

Idag – Jag har varit ner till strömpilen och köpt alkohol, samt hittat mig en investering som man kan ha användning av många gånger i livet. Ehh, kanske tog i lite. Men jag har iaf köpt mig en kavalj!! :D

Nu har jag för övrigt lämnat in det sista projektarbetet för denna kurs! Sen är det bara att försöka lära sig allt inför slutprovet på tisdag.

Nu ska jag strax sätta mig och läsa igen, fram tills att middagen ska göras…

Någon som har något tips på hur man lär sig från en bok på lättaste sätt?

Johanna Åström